Jdi na obsah Jdi na menu
 


PROPOZICE na Podzimní laškování s branností 2009

17. 10. 2009 v 9:00 pořádáme již 3. ročník amatérského SRANDA branného závodu.

Co máte od akce očekávat? Především zábavu. Připravíme pro Vás trať cca 2 km, na které budou různá stanoviště s úkoly. Absolvovat trať můžete během, chůzí prostě jakkoli. Hlavně s sebou vemte svého pejska. Jednotlivé úkoly budeme bodovat a započítávat se bude i čas, za který trať zvládnete. Další úkoly Vás budou čekat na cvičáku. Po sečtení všech bodů ze všech disciplín bude vyhlášen vítěz. Co je ale nejdůležitější na celé akci? Sejdeme se, pobavíme se, utaháme pejsky a prostě prožijeme fajn podzimní psí den.

TAKŽE:

Sraz je u nás na cvičišti v sobotu 17. října v 8:30!

Startovné je 50 Kč, které můžete uhradit na místě. Peníze půjdou na pokrytí nákladů spojených s pořádáním akce a pakliže nám něco zbyde, tak budou peníze použity na zvelebení cvičáku či na další psí akci.

Očkovací průkaz pejska s sebou.

Jelikož akci spolupořádáme s občanským sdružením CIBELA o.s., které pomáhá zvířatů v nouzi, můžete s sebou vzít pro pejsky a kočičky z útulků jakékoli krmení, hračky, deky a další potřeby.

Na každého účastníka čeká nejen zábavný den, ale máme připravené i účastnické listy, dobroty pro pejsky a časopisy o psech a pro vítěze i různé ceny.

Po skončení laškování nemusíte chvátat domů, připravíme pro všechny posezení. Bude se opékat prase na grilu a něco k pití se u nás také najde :-) Jsou vítáni i rodiní příslušníci (i bez psů) všech zúčastněných na laškování. Ceny budou příznivé a zábava dobrá :-) Těšíme se na Vás.

ObrazekObrazek